Independer Advieskeuze Consumentenbond

Reviews

Hieronder vindt u de laatste 10 reviews

Adviseur neemt de tijd en legt alle mogelijkheden voor, maar laat keuze over aan klant. Schakelt snel en houdt vaart in proces tot de definitieve hypotheek rond is. Als klant weet je wat je moet aanleveren en wat steeds de volgende stap zal zijn.

BRON: Independer.nl

Christel - 11 december 2017

Zeer prettig gesprek. Klein informeel kantoor met persoonlijke aandacht. Geen grote belangen. Duidelijk, eerlijk, recht door zee, geen verplichte afsluitingen. Snel email contact en snel zaken geregeld.

BRON: Independer.nl

Monique - 1 december 2017

Het bureau geeft een vertrouwd en vakkundig gevoel in het advies. De adviseurs legt alles rustig uit en neemt de tijd voor vragen. Ook vragen tussendoor beantwoordt hij snel via de mail. Ook tijdens afwezigheid neemt de collega de zaken die direct actie vereisen snel op. Er wordt je niets opgedrongen, ook niet tijdens het vrijblijvende advies over de verzekeringen.

BRON: Independer.nl

Freij - 28 november 2017

Wij zijn erg blij met het advies en de geboden service. Communicatie verliep erg soepel en snel en de adviseur was zeer kundig

BRON: Independer.nl

Michiel - 23 november 2017

De adviseur heeft ons zeer goed geadviseerd, in begrijpelijke taal en tegen een gunstig tarief. Alle te doorlopen stappen worden vooraf duidelijk uitgelegd en gedurende het proces is de adviseur steeds eenvoudig te bereiken. Stelt het belang van de klant voorop en zoekt alles tot op de bodem uit. AC Adviseurs is wat ons betreft een absolute aanrader!

BRON: Independer.nl

Nick Swinkels - 13 november 2017

AC-Adviseurs heeft me goed en eenvoudig uitgelegd wat ik moest doen om een hypotheek te kunnen krijgen. Daarnaast hebben zij mijn wens om mijn studieschuld niet volledig af te lossen bekeken en een mooie oplossing voor gevonden. Ik had zelf eerst geprobeerd iets te vinden, maar veel verstrekkers bekijken alleen naar de originele studieschuld, waardoor het lastig was voor mij om een fatsoenlijk hypotheek te vinden. De adviseur heeft het me goed uitgelegd wat ik kon doen en heeft me geholpen om een passende hypotheek te vinden.

BRON: Independer.nl

Joe Wong - 2 november 2017

Wij zijn heel goed geholpen door AC adviseurs. Alles werd goed uitgelegd. Ook tijdens de vakantie van de adviseur werd goed waargenomen. Veel werk werd ons uit handen genomen, ook na de passage, bijv waarde overdracht tussen oude en nieuwe verstrekker.

BRON: Independer.nl

Anoniem - 29 oktober 2017

Zeer klantgerichte organisatie. Zoals het hoort, maar je het eigenlijk nooit tegenkomt. Je kunt er met al je vragen terecht. Men denkt ook met je mee. Prettig en persoonlijk contact. Absoluut aan te raden!

BRON: Independer.nl

Anoniem - 3 oktober 2017

We werden tijdens het traject compleet ontzorgd en voorzien van goed advies. Ook werd er snel en uitgebreid gereageerd op vragen die we in de mail hadden gezet.

BRON: Independer.nl

Anoniem - 26 september 2017

Erg veel duidelijkheid gekregen over hypotheken. Ik ging naar het eerste gesprek zonder enige kennis van hypotheken en heb toch een hypotheek kunnen afsluiten met een goed gevoel en enig begrip van wat we gedaan hebben. Wij hadden nog een obstakel, doordat mijn partner switchte van baan, maar met support van AC adviseurs hebben we toch het huis kunnen kopen dat we wilden en tegen de laagste rente.

BRON: Independer.nl

Nienke van Bragt - 26 september 2017

Voor meer reviews kijk op Independer.nl of Advieskeuze.nl

Independer Advieskeuze Consumentenbond
Kom geheel vrijblijvend op afspraak