Independer Advieskeuze Consumentenbond

Reviews

Hieronder vindt u de laatste 10 reviews

De adviseur heeft ons zeer goed geadviseerd, in begrijpelijke taal en tegen een gunstig tarief. Alle te doorlopen stappen worden vooraf duidelijk uitgelegd en gedurende het proces is de adviseur steeds eenvoudig te bereiken. Stelt het belang van de klant voorop en zoekt alles tot op de bodem uit. AC Adviseurs is wat ons betreft een absolute aanrader!

BRON: Independer.nl

Nick Swinkels - 13 november 2017

AC-Adviseurs heeft me goed en eenvoudig uitgelegd wat ik moest doen om een hypotheek te kunnen krijgen. Daarnaast hebben zij mijn wens om mijn studieschuld niet volledig af te lossen bekeken en een mooie oplossing voor gevonden. Ik had zelf eerst geprobeerd iets te vinden, maar veel verstrekkers bekijken alleen naar de originele studieschuld, waardoor het lastig was voor mij om een fatsoenlijk hypotheek te vinden. De adviseur heeft het me goed uitgelegd wat ik kon doen en heeft me geholpen om een passende hypotheek te vinden.

BRON: Independer.nl

Joe Wong - 2 november 2017

Wij zijn heel goed geholpen door AC adviseurs. Alles werd goed uitgelegd. Ook tijdens de vakantie van de adviseur werd goed waargenomen. Veel werk werd ons uit handen genomen, ook na de passage, bijv waarde overdracht tussen oude en nieuwe verstrekker.

BRON: Independer.nl

Anoniem - 29 oktober 2017

Zeer klantgerichte organisatie. Zoals het hoort, maar je het eigenlijk nooit tegenkomt. Je kunt er met al je vragen terecht. Men denkt ook met je mee. Prettig en persoonlijk contact. Absoluut aan te raden!

BRON: Independer.nl

Anoniem - 3 oktober 2017

We werden tijdens het traject compleet ontzorgd en voorzien van goed advies. Ook werd er snel en uitgebreid gereageerd op vragen die we in de mail hadden gezet.

BRON: Independer.nl

Anoniem - 26 september 2017

Erg veel duidelijkheid gekregen over hypotheken. Ik ging naar het eerste gesprek zonder enige kennis van hypotheken en heb toch een hypotheek kunnen afsluiten met een goed gevoel en enig begrip van wat we gedaan hebben. Wij hadden nog een obstakel, doordat mijn partner switchte van baan, maar met support van AC adviseurs hebben we toch het huis kunnen kopen dat we wilden en tegen de laagste rente.

BRON: Independer.nl

Nienke van Bragt - 26 september 2017

Aangezien ik pas van bedrijf was geswitcht was het verkrijgen van een hypotheek een aardig lastige klus. Hiervoor hadden we al een hypotheek gesprek gehad bij een andere adviseur, welke tamelijk negatief aangaf dat het onmogelijk was. AC Adviseurs daarentegen begreep de situatie en benaderde het positief. In het eerste gesprek was duidelijk dat ze het positief inzagen en dat er zeker kansen zijn. Door hun inzet hebben wij nu ons droomhuis kunnen kopen. Wij zijn dan ook extreem tevreden met AC Adviseurs. Voor toekomstige aankopen zullen wij zeker terug komen naar AC Adviseurs.

BRON: Independer.nl

Stefan Brekelmans - 19 september 2017

Van begin tot eind hebben de mensen van AC Adviseurs ons uitstekend geholpen. Een aantal uitblinkers zijn: 1. Goede rolverdeling -> Hun geven advies, de klant maakt de keuzes. 2. Je kunt uitgaan van een onafhankelijk eerlijk advies. 3. Het personeel is onderling goed up to date van elkaars werkzaamheden, hierdoor heeft men ons goed kunnen helpen ook tijdens vakantieperiodes. (je wil niet weten hoe vaak dit bij bedrijven misgaat!) 4. Men legt het totaal plaatje uitstekend uit. Als klant zijnde ben je niet elke dag bezig met hypotheken etc. AC Adviseurs legt uitstekend uit wat de algemene stappen zijn in het gehele proces. 5. Je hoeft maar te bellen en ze staan klaar voor je.

BRON: Independer.nl

Ben Kurvers - 28 augustus 2017

Uitleg is duidelijk en voor iedereen goed te begrijpen taal. Geen vraag is teveel, ze helpen waar ze kunnen en staan graag voor je klaar: de klant staat echt op 1.

BRON: Independer.nl

Desiree en Rick - 24 juli 2017

Duidelijke informatie en communicatie. Zeer persoonlijke benadering. Is zeer goed op de hoogte van de persoonlijke situatie. Begrijpelijke uitleg van zaken.

BRON: Independer.nl

Matthijs - 30 juni 2017

Voor meer reviews kijk op Independer.nl of Advieskeuze.nl

Independer Advieskeuze Consumentenbond
Kom geheel vrijblijvend op afspraak