Independer Advieskeuze Consumentenbond

Reviews

Hieronder vindt u de laatste 10 reviews

Aangezien ik pas van bedrijf was geswitcht was het verkrijgen van een hypotheek een aardig lastige klus. Hiervoor hadden we al een hypotheek gesprek gehad bij een andere adviseur, welke tamelijk negatief aangaf dat het onmogelijk was. AC Adviseurs daarentegen begreep de situatie en benaderde het positief. In het eerste gesprek was duidelijk dat ze het positief inzagen en dat er zeker kansen zijn. Door hun inzet hebben wij nu ons droomhuis kunnen kopen. Wij zijn dan ook extreem tevreden met AC Adviseurs. Voor toekomstige aankopen zullen wij zeker terug komen naar AC Adviseurs.

BRON: Independer.nl

Stefan Brekelmans - 19 september 2017

Van begin tot eind hebben de mensen van AC Adviseurs ons uitstekend geholpen. Een aantal uitblinkers zijn: 1. Goede rolverdeling -> Hun geven advies, de klant maakt de keuzes. 2. Je kunt uitgaan van een onafhankelijk eerlijk advies. 3. Het personeel is onderling goed up to date van elkaars werkzaamheden, hierdoor heeft men ons goed kunnen helpen ook tijdens vakantieperiodes. (je wil niet weten hoe vaak dit bij bedrijven misgaat!) 4. Men legt het totaal plaatje uitstekend uit. Als klant zijnde ben je niet elke dag bezig met hypotheken etc. AC Adviseurs legt uitstekend uit wat de algemene stappen zijn in het gehele proces. 5. Je hoeft maar te bellen en ze staan klaar voor je.

BRON: Independer.nl

Ben Kurvers - 28 augustus 2017

Uitleg is duidelijk en voor iedereen goed te begrijpen taal. Geen vraag is teveel, ze helpen waar ze kunnen en staan graag voor je klaar: de klant staat echt op 1.

BRON: Independer.nl

Desiree en Rick - 24 juli 2017

Duidelijke informatie en communicatie. Zeer persoonlijke benadering. Is zeer goed op de hoogte van de persoonlijke situatie. Begrijpelijke uitleg van zaken.

BRON: Independer.nl

Matthijs - 30 juni 2017

Geholpen door een kundige adviseur, met verstand van zaken, en komt met een goed objectief/onafhankelijke advies. Hij legt alles rustig en duidelijk uit. Dat combineert hij met een prettige persoonlijke aanpak in een informele sfeer.

BRON: Independer.nl

R van Leeuwen - 17 juni 2017

Ik ben fantastisch geholpen door de medewerkers van AC-Adviseurs. Ik wist van toeten noch blazen wat betreft hypotheken en zij hebben mij haarfijn meegenomen in het gehele proces tot aan de details aan toe. Ze zijn vanaf het begin eerlijk en duidelijk geweest over kosten en die heb ik met veel plezier betaald. Mocht ik ooit weer een nieuw huis kopen, dan weet ik AC-Adviseurs zo weer te vinden.

BRON: Independer.nl

Matthijs Veldhoven - 3 juni 2017

Een helder advies, duidelijk en snel in de communicatie. Dit geldt niet alleen voor de adviseur, maar ook voor de andere betrokkenen binnen het kantoor.

BRON: Independer.nl

Ellen de Rooij - 19 mei 2017

In onze situatie waren weinig tot geen mogelijkheden. We werden bovendien ook nog eens door de aan ons toegewezen adviseur van onze huidige hypotheek klemgezet, maar de adviseur keek ruim 1,5 uur met ons mee en zorgde ervoor dat we heel tevreden de deur uitliepen. Nu betalen we maandelijks bruto 468 euro minder. Bedankt! Wanneer we een adviseur nodig hebben, gaan we zeker terug en we raden iedereen aan om naar AC Adviseurs te gaan!

BRON: Independer.nl

Sigrid - 17 mei 2017

Ik vond vooral de snelheid waarmee de werknemer mij hielp erg prettig. Zelf had ik het idee dat ik de procedures, rentes en financieringen goed begreep. Hij speelde hier prettig op in door welliswaar niks over te slaan maar ook niet onnodige uitleg te geven. Dit versnelde het process.

BRON: Independer.nl

Anoniem - 10 mei 2017

Wij zijn ongelooflijk blij met het advies en de hulp die wij AC adviseurs hebben gekregen. De uitleg is helder, begrijpelijk en transparant. Ze helpen je op een eerlijke manier de juiste keuzes maken en leggen moeilijke zaken begrijpelijk uit. Wij zijn ongelooflijk tevreden met alle hulp, begeleiding en nazorg. Wij raden iedereen aan gebruik te maken van de diensten van AC adviseurs.

BRON: Independer.nl

Anoniem - 9 mei 2017

Voor meer reviews kijk op Independer.nl of Advieskeuze.nl

Independer Advieskeuze Consumentenbond
Kom geheel vrijblijvend op afspraak