Independer Advieskeuze Consumentenbond

Reviews

Hieronder vindt u de laatste 10 reviews

Ik ben erg tevreden over de samenwerking de snelheid van antwoorden en de duidelijke communicatie. Ook het eerst controleren van de stukken voor ze door te sturen naar de bank zorgde ervoor dat alles in een keer goedgekeurd werd..

BRON: Independer.nl

Adriaan - 19 juni 2018

Zeker aan te bevelen: passend advies, proactieve aanpak en duidelijke communicatie.

BRON: Independer.nl

Henri - 18 juni 2018

Er wordt professioneel advies gegeven en zoveel mogelijk gekeken wat het beste voor de klant is. Zeer tevreden over de snelle afhandeling en de geboden service.

BRON: Independer.nl

Mirjam - 8 juni 2018

Advies gevraagd voor de koop van een huis, met nog twee hypotheken die moesten worden afgelost. Hierbij goed begeleid en duidelijk advies gegeven, waarbij risico's geanalyseerd zijn en is vastgesteld dat de gewenste hypotheek geen probleem was en de juiste verzekeringen zijn aanbevolen. Tijdens het traject is men altijd actief bezig geweest met communicatie met de hypotheekverstrekker en verzekeraars, waardoor er altijd snelle updates gegeven konden worden en wij snel konden reageren op eventuele vragen van deze partijen. Ook bij problemen werden er snel alternatieven gegeven en uitgewerkt.

BRON: Independer.nl

Eric Bataille - 22 maart 2018

Van begin tot eind is de begeleiding uitstekend geweest. Bij het eerste gesprek werd me gevraagd hoeveel ik van hypotheken af weet, daar is bij de rest van het traject rekening mee gehouden door hier en daar extra uitleg te geven. Ook ben ik bij elke stap in het aanvraagproces op de hoogte gesteld, zodat ik goed wist hoe alles ervoor stond. Op mailtjes of telefoontjes werd terstond en adequaat gereageerd. Kortom, een prima ervaring. Mijn vader heeft me bij de aanvraag geholpen en heeft meer ervaring met adviseurs en ook hij was zeer te spreken over de service.

BRON: Independer.nl

Guido de Greef - 7 januari 2018

Adviseur neemt de tijd en legt alle mogelijkheden voor, maar laat keuze over aan klant. Schakelt snel en houdt vaart in proces tot de definitieve hypotheek rond is. Als klant weet je wat je moet aanleveren en wat steeds de volgende stap zal zijn.

BRON: Independer.nl

Christel - 11 december 2017

Zeer prettig gesprek. Klein informeel kantoor met persoonlijke aandacht. Geen grote belangen. Duidelijk, eerlijk, recht door zee, geen verplichte afsluitingen. Snel email contact en snel zaken geregeld.

BRON: Independer.nl

Monique - 1 december 2017

Het bureau geeft een vertrouwd en vakkundig gevoel in het advies. De adviseurs legt alles rustig uit en neemt de tijd voor vragen. Ook vragen tussendoor beantwoordt hij snel via de mail. Ook tijdens afwezigheid neemt de collega de zaken die direct actie vereisen snel op. Er wordt je niets opgedrongen, ook niet tijdens het vrijblijvende advies over de verzekeringen.

BRON: Independer.nl

Freij - 28 november 2017

Wij zijn erg blij met het advies en de geboden service. Communicatie verliep erg soepel en snel en de adviseur was zeer kundig

BRON: Independer.nl

Michiel - 23 november 2017

De adviseur heeft ons zeer goed geadviseerd, in begrijpelijke taal en tegen een gunstig tarief. Alle te doorlopen stappen worden vooraf duidelijk uitgelegd en gedurende het proces is de adviseur steeds eenvoudig te bereiken. Stelt het belang van de klant voorop en zoekt alles tot op de bodem uit. AC Adviseurs is wat ons betreft een absolute aanrader!

BRON: Independer.nl

Nick Swinkels - 13 november 2017

Voor meer reviews kijk op Independer.nl of Advieskeuze.nl

Independer Advieskeuze Consumentenbond
Kom geheel vrijblijvend op afspraak