Independer Advieskeuze Consumentenbond

Over AC adviseurs

AC adviseurs in Eindhoven is gespecialiseerd in financiële diensten. Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven (Dommelstraat 5A, naast de Effenaar) maar zijn alle klanten graag van dienst in de gehele regio.

Wij helpen u graag met deskundig, onafhankelijk advies op het gebied van alle financiële diensten, zoals hypotheken, verzekeringen, pensioenen, betalen en lenen.

Team AC adviseurs Eindhoven bij Over OnsFull service!

AC adviseurs maakt u wegwijs, geeft u altijd het beste advies, zorgt voor de laagste maandlasten, en neemt u bovendien al het werk uit handen! AC adviseurs een full service advieskantoor, dus uiteraard begeleiden we u met alle administratieve zaken die met het afsluiten van uw hypotheek of verzekering samenhangen. Ook helpen we u met het regelen van de belangrijkste belastingzaken. U heeft bij ons altijd een vaste adviseur die tevens uw aanspreekpunt is voor alle zaken.


Carlo van Zantvoort

Erkend hypotheek adviseur. Financieel adviseur / Specialist hypotheken, verzekeringen en financiële planning


André Groenheyde

Erkend hypotheek adviseur. Financieel adviseur / Specialist hypotheken, verzekeringen en financiële planning


Ramona Jager - Grootveld

Erkend hypotheek adviseur. Financieel adviseur / Specialist hypotheken, verzekeringen en financiële planning


Désirée van Zantvoort - van Bommel

Schadebehandelaar / Officemanager / Administratief medewerkster


Sanne Kwist - Heusschen

Dossierbehandelaar / Administratief medewerkster

 

100% Onafhankelijk!

Geen enkele financiële instelling zoals een bank of een verzekeringsmaatschappij heeft een eigendomsbelang of zeggenschap in onze onderneming. De vrijheid om u te kunnen adviseren wat wij in uw belang vinden, gaat hand in hand met onze vrijheid als ondernemer. Ons kantoor heeft geen enkele verplichting om financiële producten bij één of meer financiële instellingen onder te brengen.

Kom geheel vrijblijvend op afspraak